Ph.D. Делегація відділу аспірантури відвідала гуртожиток №4

23 листопада 2023 року
  З метою здійснення контролю за дотриманням правил, вдосконалення умов проживання аспірантів та створення комфортного середовища для наукового розвитку, делегація відділу аспірантури нашого університету здійснила візит до гуртожитку №4.

  У складі комісії були присутні завідувач відділу Віталій Вакуленко, заступниця – Надія Міняйло, провідний фахівець – Тимофій Корнійчук та фахівчиня – Владислава Сільченко. З метою об'єктивності та повноти перевірки, до процесу долучилися завідувач гуртожитку Руслан Кульпін та староста гуртожитку серед аспірантів Василь Костинюк.

  Планова перевірка почалася з огляду стану кімнат та місць загального користування 4-го поверху гуртожитку, на якому проживають аспіранти університету. Під час огляду делегати зауважили, що аспіранти відповідально ставляться до питання дотримання чистоти, а також відділом були відзначені кімнати, які відповідали найвищим стандартам порядку та комфорту.

  Також, виходячи з умов сьогодення, особливу увагу приділено було укриттю, яке в гуртожитку має належний стан та забезпечене усім необхідним. Делегація відділу аспірантури ще раз закцентувала увагу на інструкціях з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні.

  Візит відділу аспірантури до гуртожитку був конструктивним і продуктивним заходом. Також слід відзначити хороший загальний стан гуртожитку та кімнат, де мешкають здобувачі. В гуртожитку є належні умови як для проживання, так і для підготовки до занять. Важливою є активна співпраця між відділом аспірантури, гуртожитком та аспірантами для створення найбільш комфортних умов для навчання та наукової діяльності.

Тимофій Корнійчук,
провідний фахівець відділу аспірантури

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook