Смаковита майстерня

9 листопада 2023 року

     Наші талановиті студенти спеціальності "Харчові технології" продовжують занурюватись у світ кулінарії, демонструючи свою вправність та творчий підхід до приготування страв на навчальній практиці з технології приго туванні кулінарної продукції.

     Практичні заняття проходять у неймовірному ароматі та смакових відкриттях.

     Печеня по-домашньому та овочі гриль та салат з пекінської капусти, курячого філе та винограду

  Студенти вражали нас своєю кулінарною майстерністю та вишуканістю «Печені по-домашньому», де кожен шматочок м'яса був витриманий у неповторному смаковому букеті. Овочі гриль доповнили обідній стіл кольоровою та соковитою аурою.

     Інша група студентів створювала салат, в якому витончено поєднувалися свіжість пекінської капусти, ніжність курячого філе та екзотичний шарм винограду.

 

 

     Кабачки фаршировані та вареники з картоплею і грибами

     Не залишилися осторонь і наші майбутні шеф-кухарі, які представили своїм наставникам страви, що вразили уяву та смак. Кабачки фаршировані витонченим начинням та вареники з картоплею і грибами стали справжнім гастрономічним відкриттям.

   

     Ця навчальна практика не лише розвиває навички приготування смачної їжі, але й підкреслює творчий підхід студентів до кулінарного мистецтва. Це можливість розкрити себе у світі смаків та кулінарних традицій.

     Вдячні нашим студентам за те, що вони роблять кулінарію ще цікавішою та смачнішою!

Вікторія Сова,

заступник директора з навальної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook