День відкритих дверей для випускників коледжів

16 листопада 2023 року

  На День відкритих дверей до університету завітали потенційні вступники на освітню програму Деревообробні та меблеві технології.
  Познайомитися з університетом та матеріально технічною базою кафедри технологій та дизайну виробів з деревини приїхали випускники Київського професійного технологічного коледжу.

   

  Майбутні абітурієнти познайомилися з особливостями навчання в НУБіП України, навчальними аудиторіями і лабораторіями кафедри та ННІ лісового і садово-паркового господарства, а також завітали до «перлини» Голосіївського району – Ботанічного саду НУБіП України.

     

  Майбутні вступники залишилися з приємним враженням від можливостей, які надає навчання у провідному закладі аграрної освіти в Україні та одностайно висловили бажання після закінчення коледжу продовжити своє навчання саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

  Чекаємо всіх влітку в приймальній комісії та принагідно висловлюємо щиру вдячність колективу коледжу за багаторічну плідну співпрацю у підготовці висококваліфікованих фахівців Деревообробної та Меблевої галузей виробництва.

Колектив кафедри ТтДВзД

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook