Успішне проведення постерної конференції у ННІ ЛіСПГ серед магістрів кафедри лісівництва

9 листопада 2023 року
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 

 
   Через значний проміжок часу (карантин та війну) цьогоріч відновився очний формат проведення постерних конференцій студентів ОС "Магістр" ННІ ліссового і садово-паркового господарства. Постійно вдосконалюючи навчальний процес, кафедра лісівництва звертає серйозну увагу на забезпечення якості освіти на ОС „Магістр” зі спеціальності 205 «Лісове господарство».
Презентація результатів досліджень розпочалася з вступного слова директора ННІ лісового і садово-паркового господарства, керівництвом інституту були розкриті всі організаційні питання щодо проведення постерної презентації.

      Професорсько-викладацький склад кафедри та інституту навчає студентів опановувати здобутки лісівничої науки, залучає їх до активного наукового пошуку, допомагає здійснити апробацію досліджень на засіданнях кафедри, наукових конференціях, круглих столах тощо.


     На постерній конференції було представлено результати досліджень магістрів з актуальних тематик щодо вирішення завдань екологічно орієнтованого лісівництва, охорони лісів від пожеж, захисту деревних рослин від ентомошкідників та збудників хвороб, патології лісу, мисливствознавства, комплексної механізації лісогосподарських процесів, лісозаготівель, недеревної продукції та побічних лісових користувань.

 

Доцент кафедри лісівництва Сендонін С.Є.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook