Зустріч декана та адміністрації факультету інформаційних технологій зі студентами 4 курсу

14 листопада 2023 року

8 листопада на факультеті інформаційних технологій відбулося масштабне зібрання всіх студентів 4 курсів з деканом Оленою Глазуновою. Особливо, коли наші майбутні випускники вийшди на очне навчання такі заходи дозволяють отримати зворотній зв’язок та реакцію студентства на якість організації освітнього процесу і сконцентрувати увагу на важливих питаннях студентського життя.
Студенти четвертого курсу, до 27 жовтня поточного року – навчалися, у дистанційному форматі та, з 30 жовтня, за місяць до екзаменаційної сесії – продовжують освітній процес очно.

Важливо обговорити з студентами 4 курсів, які вже працевлаштовані чи шукають свого місця на ринку праці питання сесійного періоду. На зібранні детально проаналізовані результати проміжної атестації, стан виконання курсових проєктів, відвідування занять та вчасне виконання лабораторних і модульних робіт.
Акцентовано увагу студенті вна затвердженні тематики бакалавських робіт та закріпленні на кафедрах факультету для її виконання. Декан факультету Олена Глазунова провела бесіду з кожним студентом, який має академічну заборгованість, встановила причину та обговорили шляхи ліквідації. Студентам було наголошено про діючий алгоритм поведінки при повітряних тривогах та надзвичайних ситуаціях.

Заступники декана та представники деканату висвітлили результати успішності студентів в осінньому семестрі та результати відвідування занять, встановили труднощі студентів, які перебувають за кордоном та навчаються за індивідуальним графіком.

Одним з питань заходу було обговорення вибіркової складової фахового спрямування. Говорили також про якість надання освітніх послуг та актуальність вибіркових курсів. Детально обговоривши всі питання порядку денного, ми переконані, що наші четвертокурсники відповідально та підготовлено пройдуть сесійний період, вдало підтвердять набуті знання та навички, отримавши позитивні результати успішності.

Всі розуміють, що основна наша робота і завдання – спільно забезпечувати якісний освітній процес та готувати кваліфікованих фахівців для нашої економіки, для перемоги та відбудови.

 

Наталія Клименко,
заступник декана з навчальної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook