Цифровізація облікового забезпечення управління бізнесом

11 листопада 2023 року

Всеукраїнський науково-практичний семінар “Цифровізація облікового забезпечення управління бізнесом”  відбувся 11 листопада в дистанційному форматі для слухачів економічного профілю на базі кафедри обліку та оподаткування економічного факультету НУБіП України. У заході взяли участь викладачі, провідні науковці в галузі економіки, аудитори, фахівці-практики.
Неабиякий інтерес в учасників викликала доповідь в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування НУБіП України Володимира Литвиненка на тему «Цифровізація облікового забезпечення управління бізнесом у фокусі підготовки фахівців економічного профілю».
В. Литвиненко дав короткий аналіз програмного забезпечення обліку та управління підприємствами в Україні. Зауважив, що для різних підгалузей потрібне кардинально різне програмне забезпечення. Він показав це на прикладі програм, які використовуються для управління підприємством: SAP Bussiness One, IT-Enterprise, BAS ERP/КУП, Microsoft Dynamics 365, IS pro.
Також лектор обґрунтував актуальність цифровізації, підкресливши важливість впровадження електронного документообігу, зазначивши при цьому, що «… цифровізація допомагає людям, адже це сучасно, зручно, швидко та вигідно; допомагає українським підприємцям різного масштабу розвиватись та модернізуватись». 
На завершення були підведені підсумки семінару, учасники мали можливість задати питання, які їх цікавили лектору та отримати відповіді.

Оксана ДАНІЛОЧКІНА,
доцент кафедри обліку та оподаткування
  

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook