Відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри статистики та економічного аналізу Чухліб А.В. з дисципліни «Статистика»

8 листопада 2023, 15:00

Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, 7 листопада 2023 р. к.е.н., доцент Чухліб А.В. прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Статистика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОП «Економіка підприємства», 2 курсу, присвячену питанням статистичного оцінювання і прогнозування соціально-економічних явищ і процесів.

На лекції були присутні в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу, к.е.н., доцент Музиченко А.О., в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Костюк В.А., д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н.,професор  Савчук В.К., к.е.н., доцент Воляк Л.Р., к.е.н., доцент Гузь М.М., к.е.н., доцент Куць Т.В., к.е.н., доцент Макарчук О.Г., к.е.н., доцент Симоненко О.І., к.е.н., доцент Шиш А.М.

Змістовна лекція побудована у відповідності до плану теми та робочої програми дисципліни «Статистика». Лекційний матеріал супроводжувався практичними прикладами, що дозволило здобувачам краще зрозуміти і засвоїти статистичний інструментарій та особливості його використання в сферах соціально-економічної діяльності. Лектор продемонструвала вільне володіння навчальним матеріалом, викладання якого доповнювалося  цікавою презентацією.

 

У цілому лекція к.е.н., доцента Чухліб А.В. була проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала позитивні відгуки колег і студентів.

 

Леся Воляк,

к.е.н., доцент кафедри статистики

та економічного аналізу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook