Трансфер освітніх технологій при підготовці студентів економістів-міжнародників на кафедрі глобальної економіки

7 листопада 2023 року
Доцент кафедри глобальної економіки Юлія Андріївна Перегуда прийняла участь в Міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) на тему: «Трансфер освітніх технологій в країнах Європейського Союзу та Україні».
Дана тематика є важливо для підготовки фахівців спеціальності «Міжнародна економіка». Трансфер освітніх технологій є важливою складовою розвитку освіти в країнах Європейського Союзу та Україні і цей процес передбачає обмін досвідом, інноваціями та передовими методами навчання між країнами з метою покращити якість освіти і забезпечити кращу підготовку молодого покоління до викликів сучасного світу.
Управління трансфером освітніх технологій в країнах Європейського Союзу при підготовці студентів економістів-міжнародників є складним та багатоплановим процесом.
Доцент кафедри в рамках підвищення кваліфікації відзначила, що важливо забезпечити, щоб кваліфікації, отримані в різних країнах ЄС, були взаємно визнані та мали міжнародну акредитацію і це допоможе студентам отримати працевлаштування та розвивати свою кар'єру в будь-якій країні, саме на це направлена підготовка студентів економістів міжнародників на спеціальності «Міжнародна економіка»
Таким чином, управління трансфером освітніх технологій в країнах ЄС при підготовці студентів економістів-міжнародників вимагає комплексного підходу та співпраці різних освітніх інституцій та організацій і він сприяє збагаченню освіти та підготовці студентів для глобального ринку праці.Наші викладачі постійно вдосконалюють свої знання та навички для якісної підготовки студентів ОП «Міжнародна економіка». 
 
Завідувач навчально-наукової лабораторії
Анастасія ЯЦУН


 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook