Екскурсія студентів спеціальності «Облік і оподаткування» до Музею історії Національного університету біоресурсів і природокористування України

31 жовтня 2023 року
26 жовтня 2023 р. до Музею історії НУБіП України гостинно зустрічав студентів 3 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» та їх куратора доцента Катерину Шевчук. Кандидат педагогічних наук Тетяна Чумак провела цікаву та пізнавальну зустріч.
Знання історії свого краю – це обов’язок кожної культурної та освіченої людини. Ми маємо знати та пам'ятати історію свого народу, краю, оскільки хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього.
Екскурсія до Музею історії НУБіП України є частиною виховної роботи студентів університету, можливістю глибше вивчити історію та етапи становлення закладу вищої освіти, його здобутки та перемоги.
Тетяна Чумак розпочала свою розповідь з історії трипільської культури, звичаїв та побуту, з розвитку землеробства, бджільництва, про вклад українця за походженням Петра Прокоповича у розвиток вітчизняного бджільництва, застосуванні вуликової рамки. Цікавою була інформація і про версії походження назви «Голосієво».
 
 

 
 Окрема експозиція присвячена Другій Світовій війні та АТО. Завершення екскурсії присвячено розвитку та історію успіху нашого Університету від перших ректорів та проректорів до сьогодення.
 
Студенти познайомились з мережею відокремлених підрозділів університету, дізналися про відомих випускників, які зараз успішно працюють не тільки в нашій країні, а й за кордоном.
 
 
Екскурсії у студентів створила найкращі враження та гарний настрій.    
 
        Щиро дякуємо Тетяні Миколаївні за змістовну та цікаву екскурсію в Музеї історії НУБіП України.
 
 
Наталія КУЗИК,
доцент кафедри обліку та оподаткування

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook