Захист звітів з виробничої практики на кафедрі статистики та економічного ананлізу

1 листопада 2023, 12:00

Виробнича практика з фаху є невід’ємною складовою освітнього процесу в Університеті та посідає центральне місце у підготовці здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Студенти магістратури в період практики завершують освітню складову ОПП, закріплюють теоретичні знання безпосередньо у суб’єктів господарювання, набувають практичних навичок і досвіду організації облікових робіт, проведення аналізу господарської діяльності, прийняття управлінських рішень за результатами оцінки діяльності, перевіряють свої наукові припущення. Згідно з графіком навчання виробнича практика магістрів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» тривала з 10 липня по 27 жовтня 2023 року. Протягом всієї практики студенти мали можливість застосовувати теоретичні знання отримані протягом навчання, проявити  лідерські якості при виконанні складних професійних завдань практичного спрямування.

 

Результати проходження практики студенти висвітлили в своїх звітах та підтвердили рівень своєї практичної підготовки під час їх захисту, що проходив 30 листопада 2023 року в онлайн форматі на кафедрі статистики та економічного аналізу. В складі комісії із захисту практики були: голова комісії в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу Андрій Музиченко, члени комісії доценти кафедри Леся Воляк та Тетяна Куць.

  

 

 

 

 

 

Студенти проходили практику на підприємствах різних форм господарювання та комерційних банках. Члени комісії позитивно оцінили результати проходження виробничої практики з фаху. 

 

Бажаємо всім мирного неба та успіхів в написанні та успішному захисті магістерської кваліфікаційної роботи! 

 

 

 

Андрій Музиченко

в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу,

Леся Воляк

 доцент кафедри статистики та економічного аналізу

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook