НУБіП України представлений у міжнародному рейтингу THE World University Rankings 2024 за трьома галузями знань

30 жовтня 2023 року
НУБіП України увійшов до трьох предметних напрямків за рейтингом показників World University Rankings за залузями знань “Науки про життя”, «Бізнес і економіка», «Інженерія».

  Використовуючи показники World University Rankings, предметні рейтинги детально описують ефективність університетів в окремих галузях знань.
  В оновленій версії предметного рейтингу журналу Times Higher Education, що оприлюднена 26 жовтня 2023 року, НУБіП України за галуззю знань Науки про життя – другий серед українських університетів, за галуззю знань «Бізнес і економіка» – третій, та за галуззю знань «Інженерія» – четвертий.
  НУБіП України завжди бере участь у міжнародних оцінювальних системах, задля створення конкуренції міжнародним університетам. Тому, цього разу участь у THE World University Rankings не стала винятком.

НУБіП України представлений у міжнародному рейтингу THE World University Rankings 2024 за трьома галузями знань

  Наведений показник свідчить про те, що університет має сильну базу для навчання та досліджень, також спроможний вивести на ринок професіоналів своєї справи та справжніх спеціалістів, які будуть готові створити конкурентне середовище не тільки для українських, а й для європейських компаній міжнародного рівня.
  Університет пропонує широкий спектр навчальних програм, які розраховані на студентів різного рівня освіти, від молодшого спеціаліста до магістра та доктора. Основна увага приділяється забезпеченню передової освіти в науках про життя та дослідженнях навколишнього середовища, з акцентом на сталий розвиток і відповідальне управління наземними та водними екосистемами.

  Університет активно займається науковими дослідженнями та постійно публікує дослідницькі роботи з різних галузей, таких як сільське господарство, екологія та захист навколишнього середовища. Національний університет біоресурсів і природокористування України співпрацює з міжнародними партнерами, беручи участь у проєктах і конференціях, і таким чином сприяє розвитку знань і практик.
  Університет створив спільні освітні та наукові ініціативи з декількома іноземними партнерами, надаючи студентам і викладачам цінний міжнародний досвід. Цей глобальний світогляд допомагає сформувати всебічно розвинених людей, які готові долати виклики в міжнародному масштабі.

  Детальніше з результатами рейтингу можна ознайомитися за посиланням
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/by-subject

 

Олександр Лабенко
 

 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook