Профорієнтаційна робота - у розпалі!

13 березня 2015, 10:51
Києво-Святошинський район, Київська область

24 лютого 2015 року доцентом кафедри фармакології та токсикології НУБіП України Іщенком В.Д. було проведено профорієнтацію у Новосілківській ЗОШ Києво-Святошинського району.
Учням випускних класів було показано презентацію, в якій висвітлено актуальні і перспективні напрями практичної діяльності фахівців ветеринарної медицини, а також здобутки кафедр факультету.
За домовленістю із керівництвом школи та учителем хімії та екології Фоміною Оленою Леонідівною учням було проведено відкритий урок на тему: «Нітрати у продуктах харчування і питній воді».
Після прочитаної лекції було проведено практичне заняття із учнями школи, які є вихованцями гуртка «Друзі природи» Києво-Святошинського РЦЕТНУМ, та визначено вміст нітратів у джерелах водопостачання. Також було надано матеріальну і методичну допомогу для виконання наукових робіт учнями-гуртківцями. Серед вихованців гуртка є також випускниця, Рудь Лала, яка має бажання здобути кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини. На прохання керівника гуртка домовлено про подальшу співпрацю та проведення практичних занять із гуртківцями у квітні 2015 р.
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook