Студенти екологи проводять профорієнтаційну роботу в своїх рідних школах та ліцеях

20 жовтня 2023, 17:26
Кафедра загальної екології, радіобіології та БЖД
До профорієнтаційних заходів активно долучились студенти екологи, які відвідали свої рідні школи, ліцеї з метою ознайомлення учнів випускних класів з умовами вступу, особливостями освітнього процесу та  студентським життям у НУБіП України .
Студенти 1 курсу 2 групи Гайдаєнко Радіон, Шевчук Богдан , Слинько Артем завітали до школярів Сухополов'янського ліцею (Чернігівська область), Липовецького ліцею (Вінницька область), опорного закладу «Оржицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені І.Я. Франка» (Полтавська область).
 
 
 
 
Гайдаєнко Радіон, Шевчук Богдан, Слинько Артем розповіли майбутнім випускникам про історію університету, спеціальності, за якими здійснюється підготовка студентів на факультеті захисту рослин, екології та біотехнології про дозвілля студентів, цікаві заходи для молоді.
 
 
 Студенти відповіли на всі питання учнів, особливу увагу звернули на організацію студентського самоврядування в університеті, організацію навчального процесу, умови проживання в гуртожитках університету.
Маємо надію, що профорієнтаційна робота, яку провели студенти, принесе неабияку користь усім її учасникам та чекаємо на майбутніх абітурієнтів під час вступної кампанії – 2024! 
 
Наставник 1к 2 гр студентів спеціальності 101 Екологія,
Кудрявицька А.М., студенти групи

Гайдаєнко Р., Шевчук Б., Слинько А. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook