Зустріч наставника зі студентами 2 курсу

16 жовтня 2023 року

 

4 жовтня 2023 року відбулася зустріч студентів 3 групи 2 курсу факультету аграрного менеджменту з їхнім наставником доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристиною Драмарецькою. 
Актуальним питанням під час зустрічі було обговорення фізичного та психологічного стану здоров’я здобувачів вищої освіти. До того ж під час зустрічі наставник наголосила студентам на обов’язковості відвідування занять. Також було наголошено на необхідності виконання завдань і проходження модульних контрольних робіт з метою отримання атестації за кожною з дисциплін та покращення своїх результатів у навчанні загалом.
6 жовтня 2023 року Кристина Павлівна відвідала кімнати студентів, які проживають у гуртожитку № 2, та перевірила, чи дотримуються здобувачі вищої освіти правил поведінки та санітарного стану в гуртожитку. Також наставник нагадала студентам про важливість дотримання основних заходів безпеки життєдіяльності та правил поведінки під час повітряної тривоги.

Зустріч студентів із наставником відбулася в дружній атмосфері, здобувачі вищої освіти активно долучались до розмови й обговорення важливих питань.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook