Підведені підсумки та обговорені перспективи

14 жовтня 2023, 8:22
В черговий раз на провідній кафедрі Бджільництва НУБІП України пройшов науковий захід. Міжнародна науково-практична конференція "ПАСІЧНИЦЬКИЙ СЕЗОН ‒ 2023 (ПІДСУМКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ)" попри буремні часи була проведена для студентів у очному форматі.
Майбутні фахівці факультету ветеринарної медицини, агробіолічного, а також майбутні технологи з виробництва і переробки продукції тваринництва, студенти лісогосподарського факультету, програмісти, менеджери та маркетологи здобули неоціненний досвід “наживо” доповідати про свої наукові здобутки сезону 2023.
 
 
Загалом 42 доповіді на різну тематику, починаючи від історичних аспектів розвитку бджільництва на території України і закінчуючи впливом генетичного походження бджолиних сімей Голосіївської навчально-дослідної пасіки, були обговорені на конференції. Зацікавленість, продуктивна праця та дружня атмосфера у конференц-залі кафедри порадувала та замотивувала усіх присутніх.
 
По закінченню конференції відбулося голосування за кращу доповідь.
 
В результаті чого:
І місце отримав ‒ Прудник Михайло, студент 2 курсу 4 групи спеціальності Агрономія”;
ІІ місце ‒ поділили між собою Войналович Юрій, студент 2 курсу 7 групи спеціальність “Ветеринарна Медицина” та Соломуха Олександр, студент 2 курсу 9 групи спеціальності Агрономія”;
ІІІ місце – отримали Качур Марія, студентка 2 курсу 8 групи; Завгородній Олександр, студент 2 курсу 8 групи, та Мілюкова Ірина, студентка 2 курсу 9 групи.
Під час невеликих перерв, між доповідями, учасники із задоволенням приймали участь у різних майстер-класах, які проводили працівниками кафедри бджільництва на території навчально-дослідної пасіки.
 
Сьорак Дем'ян   
Староста наукового гуртка Бджільництво”,
студент 3 курсу, 3 групи, спеціальності ТВППТ

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook