Тиждень правових знань-2023. День четвертий: правові перегони засвідчили дух позитивного суперництва між першокурсниками

6 жовтня 2023, 17:19

Тиждень правових знань у НУБіП України, анонсований кафедрою теорії та історії держави і права, завжди створює хвилюючу та  приємну атмосферу серед викладачів та студентства. Не став винятком і його четвертий день. 05 жовтня 2023 р. дух позитивного суперництва відчули академічні групи 2303 (обрали назву «Тарасики») та 2304 (обрали назву «Прокуратура»), які і взяли активну участь у «Правових перегонах» під керівництвом Ірини Єрмоленко та Тараса Панталієнка.

 

Правила гри полягали у тому, що кожній групі було запропоновано вирішити 8 завдань, обравши правильні відповіді, і з отриманих літер скласти слово.

 

Наступне завдання полягало в тому, що кожна група мала відгадати загадки з юридичної тематики, які стосувалася прав людини. Щодо останнього третього завдання, то воно полягало у тому, щоб кожна команда за 15 хв. склала загадку, вірш, або пісню, де було б охарактеризовано суспільні відносини Стародавнього Світу.

 

Дві команди вразили своєю винахідливістю, творчим талантом та знаннями з вивченого матеріалу. Як викладачі, ми пишаємося Вами і бажаємо подальших успіхів у навчанні!

 

Хочемо привітати групу «Тарасики», які стали переможцями цих перегонів, а також подякувати усім причетним за активну участь!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook