Формування нових механізмів управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні

3 жовтня 2023, 11:24

29 вересня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки взяли участь у вебінарі, який пройшов в рамках реалізації проєкту Erasmus+ «PAGOSTE».

Учасниками вебінару стали представники закладів вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти України, в яких готують фахівців - викладачів професійної освіти.

Після відкриття вебінару та вітальних слів учасників Ірина Шумік, генеральний директор директорату професійної освіти МОН, презентувала «Методичні рекомендації щодо запровадження механізмів управління на основі партнерства у закладах освіти, що здійснюють підготовку здобувачів за спеціальністю 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка», затверджених наказом МОН від 01.06.2023 № 666».

Світлана Цимбалюк, доктор економічних наук, професор, декан факультету управління персоналом, соціології та психології КНЕУ зробила доповідь на тему «Управління підготовкою викладачів професійної освіти на засадах партнерства у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана».

Бондар Наталія, доктор економічних наук, професор, професор кафедри економіки доповіла результати своїх досліджень з теми «Досвід Національного транспортного університету у впровадженні механізму партнерства із стейкхолдерами у підготовці майбутніх викладачів професійної освіти».

Денис Коваленко, доктор педагогічних наук, професор, ректор Української інженерно-педагогічної академії зробив доповідь на тему «Досягнення і проблеми підготовки викладачів професійної освіти на засадах партнерства в Українській інженерно-педагогічній академії».

 

Валентина Радкевич, доктор педагогічних наук, професор, директор Інституту професійної освіти НАПН України презентацувала платформу «Партнерський простір 015» та запросила усіх учасників вебінару до співпраці. На завершення заходу організатори відповіли на запитання та надали інформацію про заходи, які відбудуться найближчим часом.

 

Леся Маценко,
доцент кафедри педагогіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook