Від здобуття знань до підведення підсумків зі студентами-магістрами міжнародниками базова бакалаврська освіта яких не є міжнародні відносини

1 жовтня 2023 року

29 вересня відповідно до робочого навчального плану було організовано та проведено кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук контроль знань з предмету «Політологія» зі студентами магістратури денної форми 1 року навчання спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», які мають попередню неспоріднену та суміжну спеціальність за базовою та повною вищою освітою до обраної спеціальності.

На підсумковій зустрічі доцентом кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Сєкуновою Ю.В. було наголошено, що дисципліна «Політологія є невід’ємною складовою навчального процесу, важливим компонентом освітньої підготовки висококваліфікованих фахівців. Її метою є сприяння максимальному наближенню студентів до розуміння сучасної внутрішньої та зовнішньої політики, до вирішення реальних проблем, що стоять перед ними у сфері міжнародної діяльності.

Удосконалюючи свої знання студенти-міжнародники показали позитивні результати!

Успіхів у подальшому навчанні наші шановні студенти!!!

 

 

Юлія Сєкунова,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook