Курс-інтенсив – шлях до знань, зі студентами-магістрами міжнародниками базова бакалаврська освіта яких не є міжнародні відносини

30 вересня 2023 року

27-28 червня 2023 року, в рамках роботи безкоштовного інтеграційного онлайн-курсу з підготовки до складання предметного іспиту з політології відбулися лекції на теми «Теоретико-методологічні основи політології», «Держава як основний інститут політичної системи», «Політична система суспільства» та ін., проведені доцентом кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Сєкуновою Ю.В.
Студентам-міжнародникам лектором було озвучено та розкрито такі питання: характерні особливості визначення та розвитку науки політологія; функції, обʼєкт, предмет політології; концептуальні теорії розвитку науки про політику та ін. Доцент привернула увагу студентів до важливості політичних знань особливо в сучасних умовах розвитку особистості-громадянина, зокрема для студентів міжнародників.

На лекціях було обговорено, фундаментальні основи державних процесів, ознаки та теорії походження держави. Розгорнулась дискусія серед студентів щодо впливу розглянутих теорій походження держави на сучасне політичне суспільство.

Зустрічі відбувалися в теплій дружній атмосфері. Для зручності сприйняття інформації найважливіші аспекти тем були висвітлені лектором в презентації.

Успіхів у навчанні, наші шановні студенти!!!

 

 

Юлія Сєкунова,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook