Студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» - учасники конкурсу патріотичної пісні «Пісня першокурсника 2023»

2 жовтня 2023 року

 Напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці – свята українського козацтва, Дня захисників і захисниць України в НУБІП України пройшов ініційований проректором з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергієм Квашею конкурс «Пісня першокурсника-2023». Цього року він став конкурсом патріотичної пісні, а участь у ньому взяли академічні групи всіх факультетів та ННІ. Від економічного факультету участь взяли студенти 1 курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування» (ОП «Облік і аудит» та «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу»)

 

 

Боротьба за першість була запеклою. Вельмишановному журі на чолі з гостем університету народним артистом України Олександром Василенком, яке оцінювало вокальну і акторську майстерність, сценічну поведінку, майстерність втілення образу учасниками було нелегко.

 

 

 

Пісенний репертуар був дуже різноманітним. Це і Гімн УПА «Зродились ми великої години», який виконали першокурсники агробіологічного факультету, і «Горить, палає техніка ворожа, рідна Україна переможе!» (гуманітарно-педагогічний факультет), і «Обійми мене» (ННІ лісового і садово-паркового господарства)...

 

 

Глядацька аудиторія щиро приймала виступи юних талантів.

Студентам економічного факультету дісталась пісня з репертуару Ірини Федишин про квітучу Україну «Лише у нас на Україні» (автор - Заслужений артист України Микола Янченко)

 

 

Де така ще є земля, щоб дерева так родили?

Де така ще є земля, щоб дівчата так любили?

Запитаю я у журавля:

«Де на світі є така земля?»

 

 

Перед тим, як журі представило результати конкурсу, враженнями від побаченого і почутого поділився ректор університету Станіслав Ніколаєнко. «Ви усі переможці, – сказав він, – адже ви щиро віддавали себе тому, що робили сьогодні. На таких заходах ви формуєтесь як людина і громадянин, так, як формувалися на цій сцені багато керівників держави, високопосадовців, просто хороших людей. Віримо у себе і в перемогу України!»

 

 

Солодкі призи від профспілки студентів і аспірантів університету отримали всі учасники, але найкращих все-таки визначили.

 Команда економічного факультету у складі студентів ОП «Облік і аудит» та «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» отримала грамоту в номінації «За волю до перемоги»

 

 

Пишаємося нашими студентами! Бажаємо їм бути активними, розумними, талановитими, адже запорука успішного студента - встигнути і спробувати всі блага студентського активного життя у стінах рідного університету!!

  

Куратори 1 курсу

Світлана ДЕРЕВ’ЯНКО, Олена СИМОНЕНКО

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook