Вільні, незламні бібліотекарки: Всеукраїнському дню бібліотек присвячується

30 вересня 2023, 9:56

    30 вересня щорічно відзначається професійне свято книгозбірень – Всеукраїнський день бібліотек.
   Повномасштабна війна триває вже понад півтора року, і наукова бібліотека, разом з університетською спільнотою, продовжує працювати, активно підтримуючи освітню і наукову діяльність університету та забезпечуючи нашим користувачам доступ до інформації у різних форматах.
    На урочистим зборах колективу наукової бібліотеки з нагоди професійного свята були відзначені найкращі працівники книгозбірні. Так, зокрема, нашій колезі, Ларисі Мельничук, заступниці директорки бібліотеки, було присвоєно почесне звання «Заслужений працівник НУБіП України», також Подяками директорки наукової бібліотеки за багаторічну і сумлінну працю були нагороджені Тетяна Безугла, Ганна Арсенюк, Тамара Свиридова, Надія Дем’яненко, Вікторія Корень, Катерина Мажуга, Олена Шушаріна, Олена Шеремета, Валентина Мудрик.

   Протягом війни кожна бібліотекарка нашої книгозбірні в різний спосіб докладає максимум зусиль для перемоги України. І сьогодні, відзначаючи своє професійне свято, ми безмежно вдячні нашим захисникам, завдяки яким маємо можливість працювати. А тому, щоб наблизити нашу перемогу, вирішили влаштувати фотовиставку з аукціоном-продажем фотографій за донати волонтерської організації Маскувальний батальйон  (https://www.facebook.com/groups/1609833055917082/), який виготовляє для бійців такі потрібні під час війни маскувальні сітки та костюми. До речі, наша працівниця, Олена Литовченко, завідувачка філії бібліотеки у навч. корп. №6 ще з 2015 р. є волонтером цієї організації, саме тому ми і вирішили підтримати їх своїми донатами.

   Загалом, завдяки проведеному аукціону було зібрано 5000 грн, які були перераховані на рахунок волонтерської організації Маскувальний батальйон.

  Приємною несподіванкою стала Подяка колективу наукової бібліотеки НУБіП України від Лілії Савкової, командира Маскувального батальйону, за волонтерську діяльність, фінансову та активну громадську позицію у сприянні відсічі збройної агресії росії.

   Ми впевнені, що кожен може долучитися до наближення нашої перемоги, і кожна гривня, яка направлена на допомогу нашим військовим є важливою.

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки бібліотеки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook