Стратегічний менеджмент агропродовольчої сфери в умовах глобалізації економіки: безпека, інновації, лідерство: участь співробітників кафедри в міжнародній конференції

28 вересня 2023 року
Полтавський державний аграрний університет
   28 вересня 2023 року у місті Полтава відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Стратегічний менеджмент агропродовольчої сфери в умовах глобалізації економіки: безпека, інновації, лідерство».

В заході прийняти участь і представники нашої кафедри глобальної економіки д.е.н. проф. Наталія ВДОВЕНКО, к.е.н., доц. Наталія КОРОБОВА,  аспіранти кафедри Андрій ТИШЕЧКО, Андрій АНДРУЩЕНКО і магістри ОПП «Прикладна економіка», спеціальності 051 «Економіка» Леся БОРОЗЕНЕЦЬ, Михайло ЯРИНКА, Віра ЧЕРКАСЕНКО взяли участь в заході та виступили з результатами наукових досліджень, визначених кафедрою глобальної економіки Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Посилання на програму:sites/default/files/u404/programa_poltavskiy_dau_1.pdf
Посилання на збірник: sites/default/files/u404/zbirnik_28.09.2023_compressed.pdf
Посилання на сертифікат: sites/default/files/u404/sertifikat_vdovenko.pdf

Пленарне засідання відкрили ректор Полтавського державного аграрного університету Олександр ГАЛИЧ та проректор з науково-педагогічної, наукової роботи  Олег ГОРБ.

Цей захід зібрав фахівців, відданих пріоритетній справі – визначення безпекових та інноваційних особливостей стратегічного менеджменту агропродовольчої сфери в умовах актуалізації лідерства в глобальній економіці; розроблення практичних рекомендацій щодо адаптації, протидії ризикам і підвищення ефективності розвитку суб’єктів господарювання.
 

Запрошення за посиланням: sites/default/files/u404/zaproshennya_mnpk-pdau-men-28.09.2023.pdf

  Актуальні питання підняті в рамках виконання наукового дослідження: «Прикладні рішення регулювання розвитку сільського та рибного господарства в умовах надзвичайних викликів для національної безпеки України».

  Такий захід є чудовою нагодою для фахівців і науковців з різних країн не тільки обмінятися досвідом, новими напрацюваннями, досягненнями, відкриттями, а й ознайомитись із сучасними концептуальними засадами стратегічного менеджменту в умовах глобалізаційних процесів.

  Дана конференція стане вагомим внеском у розвиток пріоритетних для України галузей економіки. У заході взяли участь понад 200 учасників з усієї України, а також із семи країн світу: Польщі, Латвії, Іспанії, Німеччини, Гани, Казахстану, Китаю. Тож дякуємо учасникам конференції за надану можливість поспілкуватися з колегами з різних країн і збагатитися новими знаннями.

Марина ПАВЛЕНКО, асистент кафедри глобальної економіки

Леся БОРОЗЕНЕЦЬ та Михайло ЯРИНКА,

здобувачі вищої освіти ступеня магістр

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook