Першокурсники факультету харчових технологій переможці конкурсу «Пісня першокурсника»

29 вересня 2023 року

  28 вересня, традиційно відбувся щорічний міжфакультетський конкурс «Пісня першокурсника». Студенти першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяли участь в конкурсі з піснею Артема Пивоварова «Маніфест». Варто зазначити, що виконали її першокурсники - на найвищому рівні. 

      Конкуренція цьогоріч була сильна, тож заслужене першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали диплом за 3 місце. Завдяки наполегливій та регулярній праці першокурсників тепер в скарбничці талантів факультету маємо бронзу та море вражень та спогадів. 
 
      Студенти першого курсу факультету щодо командної роботи: «Це дуже крутий досвід та можливість відкрити якісь нові таланти в собі, в команді. Надзвичайно круто, що за плечами вже не один спільний захід за цих лише півтора місяці навчання. Ми замотивовані на участь, а коли ще і результат отримуємо позитивний - мотивація лише помножується. Тож, мабуть, в цьому і секрет командної роботи та перемог, хоч і невеличких - у спільному бажанні та отриманні задоволення від процесу роботи в команді. Круто, що наші думки схожі й з іншими студентами: велика кількість людей, достойних призових місць, через що і судді не могли віддати перевагу комусь одному за третє місце. Отже, ми всі мотивовані на краще, тож просуватимемо, вже рідний НУБіП не лише на рівні базової освіти». 
      Від керівництва та усієї команди Сенату студентської організації факультету вітаємо всіх причетних та не втомлюємось висловлювати вдячність за проявлений актив.
 Невпинна подяка Збройним Силам України за надійний захист! 
 
Аліна Степова,
студентка 3 курсу факультету харчових 
технологій та управління якістю продукції АПК
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook