Заняття з інформаційної культури для першокурсників екологів у науковій бібліотеці НУБіП України

29 вересня 2023, 17:50
НУБіП України

Традиційно, на початку навчання першокурсники знайомляться з науковою бібліотекою. Розпочинаючи академічне навчання необхідно знати та дотримуватись етичних принципів і правил, що визначені Законом України « Про освіту». Отож, першокурсники 2,3 груп ОС «Бакалавр», спеціальності «Екологія», з наставниками академчних груп доцентами кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Кудрявицькою А.М., Бондар Ю.О. відвідали наукову бібліотеку НУБіП України.

 

 

Нас радо зустріли в читальній залі наукової бібліотеки заступниця директорка Неллі Юріївна і співробітники бібліотеки. До уваги студентів було представлено презентацію на тему «Хто я ? Чому я тут», яка зацікавила їх своїм змістом.

 



Наприкінці зустрічі студенти отримали слушні настанови та побажання, їм було запропоновано в ігровій формі пройти бібліотечний квест. Студентів розділили на дві команди, кожна з яких отримала індивідуальне завдання. Під час квесту студенти ознайомилися з розташуванням каталожних залів, відділом обслуговування студентів, відвідали книгосховище, шукаючи ключі розв’язки квестових завдань.

 

 

Щиро вдячні Неллі Юріївни та працівникам наукової бібліотеки за цікаво проведене заняття та бібліотечний квест.



Наставники груп: доценти кафедри загальної екології ,
радіобіології та безпеки життєдіяльності
Кудрявицька А. М., Бондар Ю.О.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook