На юридичному факультеті триває профорієнтаційна робота

7 березня 2015 року

     Вибір майбутньої професії – це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації, отриманої з різноманітних джерел. Допомагають їм у цьому і науково-педагогічні працівники нашого університету, зокрема юридичного факультету, шляхом здійснення профорієнтаційної роботи. 

     В лютому Наталія Андріївна Поліно асистент кафедри цивільного та господарського права провела профорієнтаційну роботу в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів в с. Нова Басань Чернігівської області, Бобровицького району серед учнів 9, 10 та 11 класів.

 

    Учнів було ознайомлено з історією НУБіП України та історією створення юридичного факультету, його традиціями і досягненнями та умовами вступу.

     На черзі – відвідування  спеціалізованої школи №148 ім. Івана Багряного Дніпровського району міста Києва та Білоцерківського економіко-правового ліцею. Тож 26-27 лютого відбулася зустріч із учнями 11-х класів цих школи та ліцею.

     

     Школярів ознайомили з історією нашого університету, його структурою та розповіли про спеціальності та напрями підготовки у виші. Не залишилися поза увагою і подальші перспективи працевлаштування, міжнародні програми обміну студентами між НУБіП України і університетами-партнерами тощо. Увагу випускників зосередили на запитаннях про конкурсний відбір та іспити ЗНО, на які необхідно зареєструватися.
 

     Також з майбутніми абітурієнтами було проведено анкетування. Всі учні отримали буклети з інформацією про університет та інформаційні листи про юридичний факультет.


Н.А. Поліно,
кафедра цивільного та господарського права
Віра Качур,
завідувач кафедри теорії та історії держави і права
Вікторія Мельник,
асистент кафедри аграрного, земельного та екологічного права
ім. академіка В.З. Янчука


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook