Розпочалася виробнича практика магістрів заочної форми навчання спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

28 вересня 2023 року

Відповідно до робочого навчального плану 26 по 30 вересня 2023 р. триває виробнича практика магістрів заочної форми навчання спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
Виробнича практика є невід’ємною складовою навчального процесу, важливим компонентом освітньої підготовки висококваліфікованих фахівців. Її метою є сприяння максимальному наближенню студентів до умов конкретних установ та організацій, до вирішення реальних проблем, що стоять перед ними у сфері міжнародної діяльності. Вона також покликана створити кожному студенту необхідні умови для глибокого вивчення теми кваліфікаційної магістерської роботи, підбору необхідного матеріалу для написання тексту кваліфікаційної роботи, його систематизації та аналізу.
Організаційні збори магістрів пройшли 25 вересня в онлайн-форматі. Збори провела керівник практики від кафедри міжнародних відносин і суспільних наук проф. Любовець Олена Миколаївна. Студенти були ознайомлені з термінами проведення практики, основною метою та завданнями її проведення, проінформовані щодо підготовки звітної документації по закінченню практики. Значна увага була приділена методичним питанням написання кваліфікаційної магістерської роботи. Студенти прослухали інструктаж із безпеки життєдіяльності в умовах військових дій.

Особливістю цьогорічної виробничої практики є те, що більшість магістрів самостійно знайшли бази для проходження практики й оформили договори про співпрацю з відповідними установами. Так, базами практики стали наступні установи – Департамент міжнародного співробітництва КПІ ім. Ігоря Сікорського, Національна асоціація дорожників України, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Франко-українська торгово-промислова палата, Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, КП «Київтеплоенерго» та ін. Ті магістри, які не змогли самостійно знайти базу практики, будуть проходити у відділі міжнародних зв’язків навчально-наукового центру міжнародної діяльності НУБіП України.

Збори пройшли в конструктивній атмосфері.

 

 

Олена Любовець,
професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook