Гуртківці обговорили важливі питання зовнішньополітичного виміру спротиву агресії

25 вересня 2023 року

20-го вересня на черговому засіданні науково-навчального гуртка кафедри міжнародних відносин і суспільних наук «Дипломатія і геополітика» його учасники обговорили міжнародні аспекти розв’язанної путінською клікою війни в Україні.
Йшлося, зокрема, про роль НАТО у процесі спротиву нашого народу неспровокованій агресії кремлівських вбивць, взаємодії України із цією організацією під час війни.

     

У рамках засідання гуртка було розглянуто як переваги можливого вступу України до НАТО, так й обговорено важливі питання, що вони є пов’язані з такою інтеграцією. НАТО (Північноатлантичний альянс) є однією з найбільших міжнародних організацій, що їхня діяльність є спрямована на забезпечення миру та безпеки в Європі та підтримання стабільності у світі. Але на сьогоднішній день, коли, за зрозумілих обставин, про безпосереднє приєднання до альянсу для нашої країни доки не йдеться, дуже важливим є зрозуміти, що треба зробити, щоб членство нашої Держави стало реальністю.

     

Обговорення переваг вступу України до НАТО підкреслило важливість цього кроку для національної безпеки та розвитку країни. Кожен студент, що він був присутній на нашому засіданні, висловився на користь вступу до альянсу, вважаючи, що цей крок має потенціал покращити майбутнє України, забезпечуючи їй міжнародну підтримку, безпеку та можливості для співробітництва з іншими країнами.
Для подальшого вивчення цієї теми, ми плануємо організувати додаткові лекції та дискусії для членів гуртка і усіх бажаючих.

 


Владислав Мельничук,
заступник старости гуртка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook