Гуртківці кафедри вчаться, дискутують, набувають нових знань

21 вересня 2023 року

18-го вересня активісти науково-навчального гуртка кафедри міжнародних відносин і суспільних наук «Інформація і політика» на традиційне вже запрошення керівництва Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв (ГДІП) взяли участь у панельній дискусії, як зазвичай професійно організованій та проведеній GDIP Media Center, щодо ролі й значення публічної дипломатії на тлі презентації антивоєнної миротворчої виставки відомого українського митця, художника Олександра Мельника «Бачу справи твої, Людино!». Крім того, ми отримали можливість стати першими глядачами стрічки про художника.

     

На заході був присутній Надзвичайний і Повноважний Посол України, Посол з особливих доручень МЗС України Ігор Осташ, з яким ми мали чудову нагоду обговорити місце культурної дипломатії України у сучасному світі на прикладі, зокрема, його роботи у Лівані, де п. Ігор тривалий час представляв нашу Державу як Надзвичайний і Повноважний Посол України у цій країні.

     

Актуальна й цікава тема, авторитетні спікери. Напружена робота над дослідженням теорії і практики публічної дипломатії як потужного інструменту ознайомлення світу з Україною, підвищення її позитивного іміджу у міжнародному середовищі. Дякуємо організаторам!

 

Артур Бруслік,
староста групи МВ 22001 м

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook