До Дня знань студенти-першокурсники отримали студентські квитки та залікові книжки

4 вересня 2023, 11:11
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 Із нагоди Дня знань на ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулась церемонія вручення студентських квитків та залікових книжок студентам 1 курсу.

Із вітальним словом до студентів звернувся директор ННІ ЛіСПГ Роман Василишин, який привітав студентів із Днем знань і зазначив, що наразі навчання відбувається в особливих умовах і безпека студентів перш за все, але бажання розвиватися й удосконалюватися повинен мати кожен студент.

До привітань приєдналися заступники директора Олеся Піхало, Олександр Соваков, Олександр Леснік та директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва Олександр Бала. Вони зазначили, що уже багато років наш Університет відкриває свої двері для навчання студентам, але з початком повномасштабної російської агресії вже другий рік не має традиційної посвяти студента в першокурсники.

До урочистого вручення студентських квитків та залікових книжок долучилися завідувачі кафедр інституту: Олена Колесніченко, Юрій Марчук та Андрій Спірочкін. Вони також привітали студентів і побажали сил, наснаги та незламності на шляху здобуття професії, реалізації усіх мрій та прагнень.

Хай ці прекрасні та світлі спогади про перший свій День знань в Національному університеті біоресурсів і природокористування України залишаться на все життя.


Наставник 1 групи 1 курсу ЛГ
Андрій ВИГОВСЬКИЙ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook