Студмістечко: пройшли вибори голів студентських рад гуртожитків

13 вересня 2023 року

  Студентське самоврядування – невід'ємна частина життєдіяльності університету й зокрема гуртожитків. В Національному університеті біоресурсів і природокористування України налічується 11 студентських гуртожитків, відповідно кожного року обирається 11 найактивніших студентів, які очолюють студентську раду.

  13 вересня в кампусі відбулись вибори на ключові посади органу самоврядування гуртожитків: голів студентських рад і Голову Студентської ради Студмістечка.

  Кандидати впродовж останнього тижня запекло змагались, щоб вибороти найбільшу прихильність виборців: проводили дебати з конкурентами, брифінги, організовували агітацію, тощо.
  «Бути лідером думок – відповідальна місія, яка сприяє вихованню в студентів почуття причетності та відповідальності за те, що відбувається навколо них, показує реальний шлях змін на краще, допомагає виявляти і виховувати лідерів, дає їм перші навички управлінської діяльності» – зазначає Сергій Стецюк, директор студентського містечка.
  Сергій Васильович, спільно із Сергієм Михнюком, директором ННЦ виховної роботи та соціального розвитку відвідали кожну виборчу дільницю, поспілкувались з учасниками голосування, опитані одноголосно зазначили, що процедура відбувається з дотриманням всіх норм та правил.

 

  Також обирається голова Студентської ради Студмістечка – найавторитетніший, найактивніший студент, який буде зв’язними механізмом усіх студентських очільників гуртожитків. Організовуватиме спільні заходи та зустрічі.
  Зовсім скоро, 11 найкращих студентів приступлять до виконання обов’язків голів студентських рад гуртожитків. Сподіваємось, що оновлення рядів студентського самоврядування піде на користь. Новопризначені стануть гідними представниками думок та інтересів мешканців гуртожитків Національного університету біоресурсів і природокористування України!


Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook