Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого випускника ННІ ЛіСПГ - Героя – захисника Валерія Івановича Друзя

12 вересня 2023 року

Ще одна тяжка втрата серед випускників ННІ лісового і садово-паркового господарство НУБіП України. Із сумом та скорботою повідомляємо, що ще в одну родину лісівників прийшло непоправне горе. Обороняючи Україну від московського окупанта, у бою східніше населеного пункту Роботине Запорізької області, загинув наш випускник (2003 року випуску) Друзь Валерій Іванович (1980 р.н).
Валерій Іванович народився та проживав у на Рівненщині у славному місті Березне. Після закінчення Березнівського лісового коледжу продовжив навчання у Національному аграрному університеті (нині Національний університет біоресурсів і природокористування України), де у 2003 році здобув ОКР «Спеціаліст» за спеціальністю «Лісове господарство» та отримав диплом з відзнакою.
20 серпня 2023 року Валерій Іванович мужньо прийняв свій останній бій, де отримав важкі поранення від яких помер 5 вересня 2023 р. у лікарні міста Дніпра.

Викладачі, однокурсники, колеги та друзі Валерія Івановича, поважали його як фахівця і як людину за притаманну йому чесність, простоту і щирість та згадують про нього як про веселу, добру та порядну людину. Кажуть, що був щирим другом, на якого завжди можна було покластися.

 

Невимовний біль, безмежна скорбота, вічна і світла пам'ять та Царство небесне Тобі, наш Герою!

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook