«World Cleanup Day 2023»

9 вересня 2023 року
В Україні стартувала найбільша акція осені!!! Вже 16 вересня 2023 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням  обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з 70 мільйонами учасників у 191 країні Світу. 
Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання ресурсів серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього. 
Формати участі будуть різні в залежності від географічного розташування та безпеки: 
  • Цифрове прибирання (онлайн для всіх:) можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті
  • Колективні прибирання на території установ, організацій, закладів освіти. За такої форми кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – перевірена ДСНС на безпечність, у випадку сигналу тривоги всі мають спускатись в укриття.
  • Традиційні прибирання допускаються виключно на рекомендованих органами місцевого самоврядування локаціях.
  • Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.
  • Розбір завалів.
Всю додаткову інформацію можна отримати на сайті letsdoitukraine.org та соціальних мережах
facebook.com/letsdoitukraineeco, instagram.com/letsdoitukraine
Всі бажаючі взяти участь у заході на території коледжу 12 вересня 2023 року можуть реєструватись у Голови студентської ради та Лідера екопатруля коледжу «ЕКОСВІТ» Іванни РАДОК.
Приєднуйтесь до нас!!!
#letsdoitukraine
#worldcleanupday
#digitalcleanup
#digitalcleanupletsdoitukraine
#цифровеприбирання
#ВСП Боярський фаховий коледж НУБіП України      
Іванна РАДОК, лідер екопатруля «ЕКОСВІТ»
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook