Ознайомча зустріч про міжнародні активності для студенства НУБіП України

7 вересня 2023, 16:00
На початку вересня студенти економічного факультету прийняли участь у зустрічі з представниками ННЦ міжнародної діяльності університету і дізналися багато корисної інформації про міжнародні активності. Адже Національний університет біоресурсів і природокористування України з року в рік бере активну участь у виконанні міжнародних програм у сфері вищої освіти. Зустріч проходила у змішаному форматі – очно та онлайн.
     З вітальним словом до зацікавлених учасників зібрання звернувся д.е.н., професор, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. Він відмітив, що Національний університет біоресурсів і природокористування України нині посилює свої лідерські позиції в сфері освіти у Європі і активно розвиває міжнародну співпрацю з провідними університетами світу. Тому, студентська молодь університету має гарну нагоду долучитися до реалізації різних міжнародних активностей на всіх факультетах.
   Про особливості організації міжнародної академічної мобільності у НУБіП України, про доступні міжнародні проєкти та програми детально розповів к.е.н., доцент, директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко.


     З можливостями програм мобільності та обміну студентами (ERASMUS+), а також із тонкощами здобуття міжнародних грантів ознайомила провідний фахівець з питань програм обміну студентів, аспірантів та викладачів Оксана Вітряк.
    Інформацію про проходження міжнародних виробничих стажувань та практик представила Сухецька В.О., провідний фахівець з питань організаційного забезпечення та управління навчально-виробничими практиками студентів, магістрів, аспірантів НУБіП України за межами України.
     Учасники зустрічі активно задавали питання організаторам зустрічі, а також проявили високий інтерес й мотивованість до участі у міжнародній діяльності.
 
 
Тетяна Куць,
заступник декана економічного факультету з міжнародної діяльності

 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook