Гуртківці відновлюють роботу у новому навчальному році

7 вересня 2023 року

За два тижні після відновлення занять члени науково-навчального гуртка кафедри міжнародних відносин і суспільних наук «Дипломатія і геополітика» зібрались на перше засідання.

Крім поточних організаційних питань, затвердження плану роботи у новому семестрі тощо, було проаналізовано й обговорено питання зовнішньополітичного становища нашої держави протягом ось вже більше півтора роки навали агресора. Присутні поставили та намагались дати ради проблемі перебігу та наслідків розв’язаної Путіним та його оточенням неспровокованої, зухвалої, людожерливої війни проти нашої Держави.

Центром уваги стала спроба дати обґрунтовану відповідь на питання: чи ця агресія є власними забаганками кремлівських окупантів, чи, за багатьма ознаками, це й є початок тієї самої світової війни, якої протягом ось вже скількох десятиріч намагалося уникнути людство.
Ясно, що протягом невеликого часу засідання гуртка остаточних висновків не було зроблено й не могло бути, надто складну проблему було обрано для аналізу, проте хід дискусії, науково обґрунтовані думки, що їх висловлювали дискусанти, знання ними історичного та сучасного фактичного матеріалу, як завжди, ще раз засвідчили неабиякий професійний рівень сучасних бакалаврів-міжнародників НУБіП України.

 

 

Сергій Асатуров,
науковий керівник гуртка «Дипломатія і геополітика»
Владислав Мельничук,
заступник старости гуртка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook