Студенти відвідали виставку ADDIT EXPO 3D – 2023

3 червня 2023 року

 Інновації та технології завжди залишались на першому плані для студентів факультету конструювання та дизайну. Саме для них відвідування виставки стало чудовим місцем для відкриття нових можливостей, вивчення сучасних технологій і знайомства з інноваційними рішеннями. Організатором цього заходу було ТОВ «Міжнародний виставковий центр». На виставці «ADDIT EXPO 3D – 2023» були продемонстровані найкращі досягнення науки, техніки та технологій. Відвідувачі могли побачити передові розробки, які можуть стати основою для інноваційного розвитку економіки України.

Виставка дозволила відвідувачам особисто переконатися, що третя промислова революція починається прямо перед ними. Тут вони могли бачити та вивчати технології, які найбільш динамічно розвиваються і впливають на майбутнє нашої галузі.

Відвідування виставки було не лише захопливою подорожжю у світ інновацій, але і чудовою можливістю для студентів поглибити свої знання, отримати нові ідеї та встановити важливі контакти, зокрема із майбутніми роботодавцями.

 

Віктор Крушельницький

ст. вик. кафедри конструювання

машин і обладнання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook