Якість освітнього процесу в університеті на контролі: сформовано графік проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2023/2024 навчального року

21 серпня 2023 року
Для підвищення якості підготовки фахівців у НУБіП України, контролю за організацією освітнього процесу, системного моніторингу за проведенням лекційних занять для студентів університету та на виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка від 08.06.2023 р. № 581 за поданням директорів ННІ та деканів факультетів спільно із завідувачами кафедр сформовано, затверджено проректором з науково-педагогічної роботи Василем Шинкаруком та введено в дію графік проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2023-2024 навчального року (додається).

  Цим же наказом затверджено склад робочої групи з контролю за якістю надання освітніх послуг у НУБіП України (додається).

  Список відповідальних осіб від ННІ та факультетів для здійснення контролю за якістю надання освітніх послуг (додається) затверджено наказом ректора університету від 22.08.2023 р. № 786.

  В осінньому семестрі 2023/2024 н.р. графіком передбачено проведення 191 відкритої лекції для студентів бакалаврату та магістратури усіх спеціальностей та освітніх програм факультетів і ННІ. Науково-педагогічні працівники 100 кафедр університету долучилися до цієї роботи і вже з 14 серпня студенти та колеги-викладачі мають змогу слухати та оцінювати якість проведення відкритих лекцій.

  Нагадаємо, що відкриті лекція проводяться: завідувачами кафедрами, професорами та доцентами – як найдосвідченішими викладачами, які демонструють приклад педагогічної та методичної майстерності для своїх колективів; молодими педагогами, які претендують на посади доцентів чи старших викладачів, а також усіма науково-педагогічному працівниками університету при обранні їх за конкурсом на посади завідувачів кафедр, професорів, доцентів та старших викладачів кафедр.

  Так, на перший семестр 2023/2024 н.р. найбільша кількість відкритих лекцій заплановано в осінньому семестрі на гуманітарно-педагогічному факультеті – 29; факультеті ветеринарної медицини – 17; ННІ лісового та садово-паркового господарства та економічному факультеті – по 16; агробіологічному факультеті – 15 та механіко-технологічному факультеті – 14, а також на інших факультетах та ННІ.

  Сподіваємося, що студенти університету  почерпнуть на лекціях важливу та цікаву інформацію і збагатять свої знання!

Запрошуємо усіх бажаючих відвідувати відкриті навчальні заняття!

 

 

Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу
Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook