НУБіП України – це університет для життя!

22 серпня 2023 року
«НУБіП України – це університет для життя!», – цей вислів неодноразово повторював ректор Станіслав Ніколаєнко на зустрічах з першокурсниками, які відбувалися у межах щорічного тренінгу «Школа першокурсника – 2023».

  Дійсно, життя у стінах НУБіП вирує, головне – встигати за подіями. Завчасно запланована і підготовлена «Школа першокурсника – 2023», під час проведення зазнала деяких змін. Запланований спочатку стадіон, як місце для проведення зустрічей, у зв’язку з погодними умовами, змінився на актову залу навчального корпусу №3. Але наші чудові заступники директорів ННІ та деканів факультетів з виховної роботи швидко зреагували на ці виклики, та змогли організувати студентів першого курсу для участі у тренінгу у повному обсязі.

  Завдяки плідній співпраці ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, директоратів, деканатів, заступників директорів ННІ та деканів факультетів з виховної роботи, служб університету, багатоденний марафон під назвою «Школа першокурсника – 2023» успішно добіг кінця. Понад 2400 першокурсників отримали корисну інформацію про всі напрямки життя університету, відверто поспілкувалися з ректором – Станіславом Ніколаєнком, мали змогу допомогти нашому славетному ЗВО зберегти землю, підписавши петицію до Президента України. З дотриманням усіх заходів безпеки під час повітряної тривоги 22 серпня відбувся заключний день тренінгу.

 

 

 

  Маємо надію, що під час цих зустрічей студенти першого курсу взяли до уваги і запам’ятали правила поведінки в стінах НУБіП, пройнялися повагою до свої наставників та зрозуміли, що бути студентом нашого університету – це почесно і дуже відповідально.
  Завдяки нашим захисникам і захисницям ми маємо можливість жити, працювати та навчатися! Бажаємо нашим вступникам вдалого початку навчального 2023-2024 року та мирного неба над головою!!!


Лариса НЕСТЕРЕНКО,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook