Повторна перевірка стану укриттів гуртожитків університету уповноваженими службами Голосіївського району

23 серпня 2023 року
14 серпня Національний університет біоресурсів і природокористування України розпочав очний навчальний процес. Першокурсники, старшокурсники та магістранти зустрілись у кулуарах навчальних корпусів, радіючи, здавалось таким звичним речам: мати змогу навчатись і комунікувати з одногрупниками.

  З перших днів повномасштабного вторгнення, Станіслав Ніколаєнко, ректор університету ставив завдання забезпечити комфортні умови для перебування студентів. У наш час «комфорт» – означає безпечні умови і є співзвучним з достатнім рівнем забезпечення укриття. Особливо, це стосується гуртожитків, адже ворог обрав підлу тактику – атакувати вночі, коли люди відпочивають.
  22 серпня в кампусі пройшла перевірка стану готовності укриттів. Зазначу, що студентське містечко неодноразово проходило подібні перевірки відповідними службами, але завжди зусилля адміністрації оцінювались на високому рівні.

  Комісія у складі: Сергія Стецюка, директора студентського містечка, Віктора Антоненка, начальника відділу з надзвичайних ситуацій, Володимира Литвина, інспектора відділу державного нагляду у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Голосіївського РУ ГУ ДСНС у м. Києві, Оксани Проскурні, головного спеціаліста з питань цивільного захисту населення Голосіївської РДА, Ксенії Щербанович, інспектора сектору дільничих офіцерів поліції Голосіївського УП ГНП у м. Києві, вкотре перевірили укриття гуртожитків НУБіП України відповідно до усіх чинних вимог та рекомендацій. Звертали увагу на технічний та санітарний стан, справність систем електропостачання, електроосвітлення і вентиляції, наявність вказівних табличок, інформаційних табличок з номерами телефонів відповідальних осіб тощо.

 

 

  Адміністрація університету повною мірою виконала усі необхідні вимоги для створення умов в укриттях, тож дозвіл на використання отримали усі студентські гуртожитки.

  Збереження життя і здоров’я наших студентів – пріоритет для Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook