Електронне навчання: нарада відповідальних за ІКТ від факультетів

21 серпня 2023 року
 18 серпня Центром дистанційних технологій навчання була проведена нарада відповідальних за інформаційно-комунікаційні технології від факультетів та ННІ. В дистанційному форматі обговорили проблеми початку навчального року.
  Керівник центру дистанційних технологій навчання Максим Мокрієв пояснив особливості роботи на оновленому навчальному-інформаційному порталі. Що змінилося, а що залишилося таким же як було до цього.
 
 
  Також, визначилися з особливістю реєстрації нових студентів та доведенню до них даних для роботи з навчально-інформаційним порталом. Важливою особливістю для цьогорічних вступників є те, що кожен з них отримує на період свого навчання університетську поштову скриньку на базі Google Workspace fot Education та доступ до всіх сервісів доступних в рамках цього середовища. І реєстрація на інших університетських ресурсах буде здійснюватися за тими ж логіном та паролем як на пошті.
 
 
  В свою чергу, відповідальні від факультетів та ННІ отримали додаткові права та технічні можливості для легшого контролю списку своїх зареєстрованих в системі студентів та допомоги їм.
  Крім цього, було обговорено та визначено нюанси роботи з іншими особливостями створення, атестації та ведення електронних навчальних курсів на навчально-інформаційному порталі.
 
 
Максим Мокрієв,

керівник центру дистанційних технологій навчання 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook