Відбулася зустріч ректора зі студентами-вступниками із закладів загальної середньої освіти в рамках щорічного тренінгу «Школа першокурсника – 2023»

16 серпня 2023, 15:00
 16 серпня 2023 р. відбулася традиційна зустріч ректора НУБіП України Ніколаєнка Станіслава Миколайовича зі студентами-вступниками гуманітарно-педагогічного і юридичного факультетів та факультету тваринництва та водних біоресурсів у рамках щорічного тренінгу «Школа першокурсника – 2023».

 

  Станіслав Ніколаєнко відкрив захід, привітавши нових студентів цих факультетів і співробітників НУБіП України з початком навчального року. Ректор коротко означив основні завдання, специфіку й особливості освітнього процесу 2023-2024 н.р. Станіслав Миколайович стисло розповів про історію університету, його видатних діячів, випускників. Не залишив поза увагою й ректорат, представивши усіх проректорів та керівників служб університету. Станіслав Миколайович звернув особливу увагу на необхідність підтримати підписання Петиції до Президента України “Повернути землю студентам”. Наприкінці свого виступу ректор наголосив на тому, що основне завдання студентів – сумлінне навчання, для якого університет створив усі необхідні умови, включаючи безпекові питання.

 

  Інформацію про організацію освітнього процесу в університеті у 2023-2024 н.р. доніс студентам начальник навчального відділу Ярослав Рудик: про розклад занять та дзвінків, графік освітнього процесу, роботу наукової бібліотеки та отримання підручників в електронному вигляді, а також про роботу навчально-інформаційного порталу «Еlearn».

 

  Директор студентського містечка НУБіП України Сергій Стецюк у своєму виступі розповів про особливості та правила проживання в гуртожитках університету в умовах воєнного стану та наголосив на необхідності дотримання мешканцями гуртожитків техніки безпеки під час повітряних тривог.

  Інформацію в яскравій формі про графік роботи студентських творчих студій та гуртків, відбір студентів у колективи художньої самодіяльності та інші важливі аспекти культурного життя нашого ЗВО надала Ірини Майданюк, завідувачка кафедри культурології.

  Микола Костенко, завідувач кафедри фізичного виховання, поділився інформацією про славне спортивне життя НУБіП України, плани на поточний навчальний рік, графік роботи спортивних секцій і абонементних груп.

 

  Щодо напрямів діяльності первинної профспілкової організації студентів та аспірантів університету доповів Олексій Мельник, голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів нашого ЗВО.

 

  Виконуюча обов’язки голови Сенату студентської організації Олександра Калініченко у своїй доповіді торкнулася напрямів діяльності органів студентського самоврядування університету та інших аспектів студентського життя.

 

 

  Під час проведення зустрічі від студентів надходили запитання на тему виїзду за кордон, приєднання до волонтерської діяльності університету. Відповідь на ці запитання надав ректор – Станіслав Ніколаєнко.

 

  Загальна атмосфера зустрічі, діловий, врівноважений хід обговорення піднятих питань засвідчив готовність до виконання основних завдань навчального року як керівництвом, так і студентством НУБіП України. Доброго шляху, рідний університете!

Сергій Михнюк,
директор ННЦ ВР і СР НУБіП України

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook