Ph.D. Серпневе засідання приймальної комісії щодо допуску складання вступних випробувань (на місця державного замовлення та контракт)

15 серпня 2023 року
  Під головуванням ректора університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка 15 серпня відбулось засідання приймальної комісії щодо допуску вступників до участі в конкурсному відборі та складання вступних випробувань для вступу на навчання до аспірантури.
  Вельмишановний ректор привітав всіх присутніх з початком нового навчального року та зосередив увагу на важливості очного проведення вступних випробувань для вступників аспірантури.
 
  Щодо контингенту абітурієнтів аспірантури НУБіП України доповів проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Миколайович Кваша.  Він зазначив, що для здобуття ступеня доктора філософії в НУБіП України виявили бажання вступити випускники понад 45-ти різних ВНЗ: з НУБіП України –  58,4%, КНУ ім. Тараса Шевченка – 4,2%, Білоцерківського НАУ – 3,3%, КНЕУ ім. Вадима Гетьмана – 2,8% та ін. За результатом голосування членами приймальної комісії було допущено 217 осіб на 35 спеціальностей.
 
  На завершення завідувач відділу аспірантури Віталій Леонідович Вакуленко проінформував членів відбіркової приймальної комісії стосовно графіку очних вступних екзаменів в умовах воєнного стану:
  • зі спеціальності – 16 серпня 2023 року;
  • додатковий зі спеціальності (за потреби) – 17 серпня 2023 року;
  • з філософії – 21, 22, 23 серпня 2023 року;
  • з іноземної мови – 212223 серпня 2023 року.
  Наразі всі вступники проінформовані щодо часу та місця складання першого свого екзамену зі спеціальності та активно готуються представити екзаменаційній комісії свої дослідницькі пропозиції.
 

  Щиро бажаємо всім вступникам успішного складання вступних випробувань!

 
 
Надія Міняйло,
заступниця завідувача відділу аспірантури

    

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook