ДЕНЬ ЗНАНЬ У КОЛЕДЖІ

4 вересня 2023 року
День знань – особливе свято! Звідусіль лунають теплі вітання. Саме з цього дня починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Сьогодні на подвір’ї коледжу зібралась академічна спільнота та гості свята для проведення урочистої посвяти першокурсників у студенти Боярського фахового коледжу. Коледжанська родина поповнилася шістьма академічними групами першого курсу. У церемонії посвяти взяли участь 246 студентів нового набору.
Свято розпочалося винесенням прапора України і виконанням Державного Гімну України. В останні роки День знань проходить в умовах, коли наша Батьківщина веде боротьбу за свою свободу і незалежність. Ми завжди пам’ятаємо та висловлюємо глибоку шану і вдячність тим, хто тримає мирне небо над нами. У цій боротьбі загинуло чимало патріотів за краще майбутнє для кожного з нас. Пам'ять про героїв, які загинули, захищаючи єдність і неподільність української держави, вшанували хвилиною мовчання.
Сергій КРОПИВКО, директор коледжу, привітав коледжанську родину з початком нового навчального року.
До вітальних слів долучилися Юлія КОЛОМІЄЦЬ, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України, д.с.н., професор та Лариса КАРПЕНКО, заступник декана факультету аграрного менеджменту НУБіП України, к.е.н., доцент.
Окрасою свята стали виступи учасників художньої самодіяльності.
У кінці свята перший дзвінок запросив студентів і викладачів коледжу на навчання.
Тож новий навчальний рік стартував. Нехай він стане для всіх нас дивовижним часом звершень та перемог на освітянській ниві й у кінці року кожен збере чудовий врожай нових знань, корисного досвіду, професійних вмінь і навичок! Бажаємо студентам відкрити нові горизонти пізнання, адже сьогодні це наша зброя і сила, яка дає впевненість у завтрашньому дні і веде нас до Перемоги.
 
Віримо і наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!
Слава Україні! Героям слава!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook