З Днем знань, майбутні міжнародники!

1 вересня 2023, 21:44

Традиційно 1 вересня в Україні відзначають День знань. Студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» зібралися на урочисте вручення залікових книжок і студентських квитків у першому корпусі НУБіП України.

До присутніх звернулися заступниця декану гуманітарно-педагогічного факультету Світлана Харченко, яка привітала усіх з Днем знань і наголосила на тих завданнях, які стоятимуть перед студентами протягом усіх чотирьох років їх навчання. До вітань приєдналися в.о. завідувача кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Вікторія Хвіст, куратори двох груп першокурсників - доцентка кафедри філософії та міжнародної комунікації Тетяна Кичкирук і доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Богдан Грушецький. Після отримання давно омріяних документів, що підтверджують їхній новий статус, студенти залюбки зробили загальне фото на фоні першого корпусу.

          

Нехай цей рік принесе безліч нових відкриттів! Нехай кожен день буде яскравим, незабутнім, плідним і наповниться лише позитивними результатами, новим досвідом та відмінним настроєм!

 

 

Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook