Святкова лекція з університетської освіти для першокурсників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариси Баль-Прилипко

1 вересня 2023 року

     1 вересня у святковий День знань, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, прочитала відкриту лекцію з навчальної дисципліни університетська освіта на тему: «Історія започаткування свята Дня знань».

     В Україні день 1 вересня з давніх-давен – не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято − День знань.

     1 вересня 2023 року вся родина факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, підтримавши традицію та одягнувшись у барвисте і святкове вбрання, знову наживо зібралися разом аби відзначити надзвичайне свято великої єдності – День знань, та привітати новоспечених першокурсників з цим святом і вручити їм студентські квитки. 

     Словами привітання декан факультету Лариса Баль-Прилипко відкрила урочисту частину, вона привітала першокурсників зі святом «Шановні першокурсники, від сьогодні – ви повноправні члени нашої великої і дружної факультетської родини. Пам’ятайте, навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті». Після привітань настав найочікуваніший момент вручення студентських квитків.

  Сьогодні нам вдалося відзначити такий довгоочікуваний офіційний початок навчального року, сповнений сподівань і надій, початок кропіткої праці, звитяг і відкриттів, наукових звершень та спортивних перемог так, як і належить – виключно найкращим, найгарнішим та найпозитивнішим чином.   

 

     У День знань бажаю, щоб гарний настрій не згасав, мрії збувалися, а навчання давалося легко. Нехай навчальний рік буде наповнений незабутніми моментами, відкриттями та грандіозними успіхами.

     Вітаємо зі святом, бажаємо успіхів у навчанні, науковій і творчій діяльності. 

     Нехай новий навчальний рік буде сповнений жагою до знань, енергією та яскравими подіями! Бажаємо, щоб цей рік був продуктивним та незабутнім! 

     Тож, нехай же цьогорічний День знань буде сонячним та принесе добробут у кожну родину нашої України!

Зі святом, з Днем знань!

Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook