Урочиста посвята в студенти першокурсників

14 серпня 2023 року

14 серпня на агробіологічному факультеті відбулися урочистості з нагоди посвяти в студенти першокурсників. Цьогоріч до лав студентів спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство" доєдналося близько 400 осіб.

Розпочалося свято звучанням державного гімну України. 

Хвилиною мовчання ушанували Дмитра Шклярчука та всіх полеглих героїв, які загинули захищаючи рідну землю….

З вітальними словами до першокурсників звернулася декан факультету Оксана Тонха, яка привітала першокурсників, їхніх батьків, науково-педагогічних працівників та гостей зі святом. Декан наголосила на важливості вибору професії агронома, особливо у теперішній час в умовах воєнного стану, побажала студентам всебічно проявити себе під час навчання в стінах університету.

Від адміністрації університету на святкуванні був присутній проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, який привітав усіх присутніх зі святом знань і побажав досягти вершини своєї професійності, запастися терпінням, старанністю, злагоди і найголовніше – миру!

Голова ради роботодавців агробіологічного факультету Юрій Демцюра розповів свою історію вибору професії агронома, привітав першокурсників зі вступом та побажав впевнено крокувати студентським шляхом здобуваючи необхідні для професійної діяльності знання.

  

Ведучі свята представили наставників студентських груп.

 

 

Зі словами привітання виступила голова студентської організації – Любов Тхорик. Вона повідала майбутнім  агрономам та садівникам, що їм буде цікаво у великій дружній родині.

 Урочисте зачитування присяги першокурсника було надано кращим вступникам на агробіологічний факультет. 

Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти 2 та 3 курсу агробіологічного факультету.

 

  

Багаторічною традицією святкування на завершення свята став гімн агробіологічного факультету у виконанні студента 4 курсу Володимира Суржикова «Агроном син землі».

 

 

 

 

Успіхів Вам, шановні першокурсники! 

Віра Кутовенко, куратор студентів 13 групи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook