Студенти першого року навчання освітньої програми «Міжнародна економіка» відвідали музей історії Національного університету біоресурсів і природокористування України

28 серпня 2023 року
Музей історії НУБіП України

     28 серпня 2023 року студенти 1 року навчання ОП «Міжнародна економіка»кафедри глобальної економікиу супроводі куратора к.г.н., доц. Перегуди Ю. А., та викладачів кафедри глобальної економіки асис. Павленко М. М. та к.е.н., доц. Тімченко О. Л. відвідали Музей історії НУБіП України, який є навчальним, науково-дослідним і культурно-освітнім структурним підрозділом університету.

 
     Під час екскурсії студенти отримали інформацію про становлення сільського господарства на території України та історію становлення майбутнього передового аграрного університету. Довідалися щодо періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масового життя студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України.
 
     Першокурсники дізналися про перші аудиторії та тогочасні залікові книжки, студентські квитки та дипломи, які продемонстровані у світлинах, історичних документах і речах.
 
     Наповненість музейного фонду НУБіП України є вельми цікавою для всіх відвідувачів, зокрема і для студентів. Експонати містять унікальний науковий та соціально вагомий потенціал, позитивно позначаються на формуванні світогляду студентства університету, та його життєвій позиції.
 
 
 
 к.е.н, доцент кафедри
Тімченко О. Л.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook