ТРАДИЦІЙНА ЦЕРЕМОНІЯ УРОЧИСТОГО ПІДНЯТТЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

23 серпня 2023 року
Щороку, напередодні Дня Незалежності України, ми вшановуємо одну з головних національних святинь – Державний Прапор України!
День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу й з півночі до півдня України.
Державний Прапор уособлює всі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. Він – незмінний символ нашої вільної демократичної та незалежної держави.
З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України у коледжі відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. 
Наш прапор – сьогодні на передових рубежах захисту України, там, де небезпечно; разом з нашими солдатами і офіцерами; там, де зі зброєю в руках патріоти захищають Україну. Наш прапор супроводжує загиблого воїна в останню путь. Прапор України – для нас неймовірно дорогий, вистражданий, проте улюблений символ, що додає нам мужності й віри в себе, віри в Україну. Власне, багато українських героїв поклали за це найцінніше – своє життя. Схиливши низько голови в скорботі за загиблими воїнами України, які віддали свої життя заради щасливого майбутнього під звуки метроному вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.
З любов’ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави – синьо-жовтий стяг. Об’єднавшись навколо синьо-жовтого стягу, ми впевнено рухаємося в напрямку розбудови нашої держави.
Любіть свою Україну, пишайтесь її символами. А сьогоднішнє свято нехай послужить зціленню й відродженню наших душ.
Слава Україні!
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook