Війна забирає найкращих, але наша пам'ять про них буде жити вічно!

18 серпня 2023 року

  

Герої не вмирають. Вони просто перестають бути поруч. Відлітають….. Тихенько і не попрощавшись. Можливо тому, що не збирались помирати. Мали плани, хотіли любити, народжувати дітей, працювати, радіти життю. Не судилось……Стали зірками в небі. Янголами-охоронцями.
Артур Чорноморець – випускник ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» 2015 р., спеціальність «Організація виробництва».
У 2015 році був призваний до армії та служив у Нацгвардії. Після служби проживав у місті Біла Церква, де працював лейтенантом поліції.
13 липня 2022 року був відряджений з роботи на захист Батьківщини. Артур Чорноморець мужньо боровся з окупантами у всіх гарячих точках: Бахмут, Соледар, Херсон і Запорізький напрямок, який і став останнім для Захисника.
16 серпня 2023 року життя Артура Чорноморця обірвалось.
Батьки залишились без єдиного сина...
На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить колектив коледжу щиро поділяє горе рідних Артура та разом з ними схиляє голову в глибокій скорботі і шані.
Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків!
Вічна пам'ять та вічна шана Герою, який віддав життя за кожного з нас!
 
ЗБІР КОШТІВ ДЛЯ ФІНАНСОВОЇ ДОПОМОГИ РОДИНІ ЗАГИБЛОГО ВОЇНА!
Картка матері
5168745131977024
Чорноморець Світлана Петрівна
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook