Співробітники кафедри глобальної економіки відзначили День Державного Прапора України разом з НУБіП: ми-незламні, ми-єдині, ми- сильні!

23 серпня 2023 року
НУБіП України

Прапор звивається стрімко у вись

Синьо-жовтим мереживом долі,

В ньому мрії одвічні сплелись,

В ньому щедрості неба і поля.

Прапор Вкраїнський, вклонімось йому.

Доторкнімося спрагло вустами,

Пригорнім золотаву канву,

Щоб історії гомін був з нами.

      На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України 23 серпня в Україні відзначається державне свято – День Державного Прапора України.

 

      Під час військового стану єдність серед населення набуває величезного значення. У такі нелегкі часи святкування різних подій та свят стають символом нашої внутрішньої сили та незламності. Коли ми об'єднуємося, щоб вшановувати нашу історію та культуру, ми нагадуємо собі про наші спільні цінності та мету. Ці святкові моменти стають джерелом віри у перемогу та відзначають нашу відданість свободі та гідності. Нехай ці свята будуть світлими точками у нашому спільному шляху, що надихають нас і підтримують дух незламності в будь-яких обставинах.

Дорогі студенти, нехай прапор нашої країни завжди палає в ваших серцях яскравою вірою у майбутнє. Нехай його кольори нагадують вам про нашу єдність, силу та гідність. Нехай ви завжди будете стояти пліч-о-пліч, незламні, як вітер, що розносить прапоровий стяг. Ваша нація пишається вами, а ваш патріотизм – це вогонь, який освітлює наш шлях. Йдіть вперед з вірою у себе та світлом прапора нашої країни.

Завідувач  ННЛ "AGMEMOD"
Анастасія Григорівна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook