Колективи факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічний отримали нове керівництво

25 лютого 2015 року

 20 лютого вченою радою університету було підтримане рішення трудового колективу технічного ННІ про ліквідацію цього підрозділу та створення двох факультетів – механіко-технологічного і конструювання та дизайну. Тож сьогодні проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша і начальник відділу кадрів Микола Михайліченко представили керівників новостворених факультетів їх колективам. 

 

 
Відповідно до наказу ректора університету Станіслава Ніколаєнка  виконуючими обов’язків деканів факультетів конструювання та дизайну  призначено Зіновія Ружила, а механіко-технологічного – Ярослава Михайловича. Також Сергій Кваша зачитав відповідні накази, згідно з якими затверджені структури вище зазначених підрозділів. А Микола Михайліченко зазначив, що структурні зміни вимагають оновлення положень про факультети, кафедри та посадові інструкції. Крім цього, він звернув увагу на те, що у положенні обов’язково має відображатися специфіка факультету. А ще повідомив, що сьогодні оголошено конкурс на заміщення посад керівників підрозділів, в тому числі і деканів цих факультетів. 
 
 
 
Сергій Кваша закликав  активно включитися у період змін в організації навчального процесу, викликаний новим Законом України «Про вищу освіту». Відбулася жвава дискусія щодо подальшого розвитку факультетів.
 
 
Користуючись нагодою такого зібрання, проректор вручив почесну грамоту університету Олександру Костенку.
 
Ольга Наконечна
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook